Kedves Vendégünk!

A COVID-19 járványra való tekintettel a legtöbb szolgáltatásunk megváltozott vagy limitálva lett. Kérjük érdeklődjön a Recepción.

Szolgáltatások

Örömünkre szolgál, hogy a Mercure Budapest City Center szálloda vendégei között üdvözölhetjük. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy szállodánkban való tartózkodása kellemes és felejthetetlen élmény legyen. Alábbiakban megtalál minden szükséges információt szolgáltatásainkról. További kérés és kérdés esetén Recepciós Kollégáink a nap 24 órájában örömmel állnak rendelkezésére.

Recepció

PORTASZOLGÁLAT

Az alábbi igények esetén hívja a Recepciót, örömmel állunk rendelkezésére: üzenetek kezelése, városnézés, jegyfoglalás, programok, autóbérlés, kerékpárkölcsönzés, transzferszolgáltatás, taxirendelés, pénzváltás, orvos, gyógyszertár, számítástechnikai segítségnyújtás.

BEJELENTKEZÉS

A szobát 15:00 órától lehet elfoglalni. Korábbi érkezés esetén a csomagtárolás a szálloda csomagszobájában megoldható.

EXPRESS CHECK-IN / CHECK-OUT

Kérjük, kattintson a visszaigazolásban szereplő linkre, így Ön kényelmesen on-line el tudja intézni a szállodai bejelentkezését illetve lehetősége van expressz kijelentkezésre. További információért kérjük, forduljon a recepcióhoz.

ELUTAZÁS, CSOMAGSZOBA, CSOMAGHORDÁS

A szoba az elutazás napján egyéni vendégeink esetében 12 óráig, csoportok esetében 10 óráig áll rendelkezésre. Csomagszobát a nap 24 órájában biztosítunk, csomaghordás megrendelésre lehetséges. A szálloda nem vállal felelősséget a lezáratlan csomagok tartalmáért.

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK, MELYEK A RECEPCIÓN IGÉNYELHETŐK

Ágynemű napi cseréje kérésre / ágyelő kérésre / törölköző napi cseréje kérésre / különböző típusú párnák kérésre / fürdőköpeny, papucs, varrókészlet / fürdőszobai csúszásgátló, fürdőszobai szék, hajszárító (letét ellenében) / fogkefe, fésű, borotva, fültisztító pálcika, testápoló, zuhanysapka / gyerekágy, pótágy / bababarát eszközök / fax és fénymásolási lehetőség (térítés ellenében) / boríték / esernyő (letét ellenében) / adapter (letét ellenében) / babysitter-, és tolmácsközvetítés (térítés ellenében)

Étterem

REGGELI

A “C” szinten található Panoráma éttermünkben gazdag büféreggelivel és Váci utcai kilátással várjuk Önt.

Nyitva tartás:
Hétköznap: 6:30 – 10:00 Hétvégén és ünnepnap: 7:00-11:00

Ha a szobájában kíván reggelizni, kérjük a reggeli megrendelő kártyát akassza ki a szobaajtóra éjfélig.

BÁR

Bárunk a recepció szintjén áll Vendégeink rendelkezésére.

Nyitva tartás:
Minden nap 8:00 – 24:00-ig.

ÉTTEREM

WineStone Étterem a Lobby szintjén található. Nyitvatartási ideje: minden nap 12:00-15:00-ig és 18:00-24:00-ig. A konyha 23:00-ig tart nyitva.

SZOBASZERVIZ

Ízletesen elkészített ételeinket – és természetesen italokat – örömmel visszük a szobájába. Szolgáltatásunk reggel 6:30-tól este 11:00 óráig vehető igénybe. Kérjük, tekintse meg a szobájában elhelyezett menükártyát. A “24H” jelzéssel ellátott ételeink akár éjszaka is rendelhetőek, italfelszolgálással egyaránt.

Szoba

NEM-DOHÁNYZÓ SZOBA

A törvényi előírásoknak megfelelően a szobában és a szálloda egész területén tilos a dohányzás. Kijelölt hely: a szálloda főbejárata melletti kijelölt dohányzó. Ezen szabály megszegése esetén az esetlegesen felmerülő büntetésen túl 100 € extra tisztítási költség fizetendő.

ÁGYAK

A franciaágyas szobáink 180 x 200 cm-es, a kétágyas szobák pedig 90 × 200 cm-es ágyakkal felszereltek. Az apartmanokban található ágyak mérete: 200 x 200 cm.

SZÉF

Minden szobában egyéni, Ön által megadott kóddal zárható széf található, amely ingyenesen vehető igénybe. A szálloda nem vállal felelősséget a szobákban hagyott értéktárgyakért.

INTERNET

A szobákban és a szálloda egész területén ingyenes Wifi rendszer található. A Lobby-ban lévő számítógépet szintén ingyenesen veheti igénybe.

Hogyan kapcsolódhat?
1. Hálózat kiválasztása: MERCURE
2. Adja meg e-mail címét
3. Fogadja el a felhasználói feltételeket
4. Csatlakozzon

LÉGKONDÍCIONÁLÁS

A szobákban egyéni termosztáttal szabályozható a hőmérséklet a nyári időszakban. Télen a megfelelő hőmérséklet a radiátoron található termosztáttal állítható be.

MOSATÁS ÉS VEGYTISZÍTÁS

A szolgáltatás hétfőtől szombatig áll vendégeink rendelkezésére, kivéve ünnepnapokon. A reggel 9 óráig leadott ruháját aznap este 6 óráig visszakapja. Kérjük, hívja a Recepciót és használja a szobában található mosatási tasakot, a szolgáltatást pedig megrendelheti online itt:

SZOBATAKARÍTÁS

Minden nap 08.00-16.00 óra között történik. Amennyiben a „Ne zavarj” táblát kívülről a szobaajtó kilincsére helyezi, kolléganőink nem zavarják. Külön takarítási igényét a „Takarítást kérek” tábla kihelyezésével jelezheti.

MINIBÁR

Térítés ellenében lehetőség van a szobában elhelyezett minibár termékek fogyasztására. Alapesetben üres a minibár és a recepciótól lehet kérni a feltöltését, melyet utána naponta ellenőrzünk és pótolunk. Árjegyzék itt a weboldalon található. Az utolsó napi minibár fogyasztást szíveskedjen kijelentkezéskor a recepción jelezni. Vendégeink részére 1 üveg szénsavmentes ásványvíz térítésmentesen áll rendelkezésre az asztalon.

CIPŐKANÁL

A szobai szekrényben található.

SZOBAKÁRTYA

A recepción érkezéskor kapott szobakártyával tudja nyitni a szállodai szoba ajtaját. A kártyát a szobaajtó melletti belső falon található, műanyag doboz nyílásába helyezve kap áramot a szoba. Kérjük, hogy amikor a szobát elhagyja, a kártyát távolítsa el a nyílásból! A kártya utazás napján 12.00-ig érvényes.

TAKARÓ

Minden szállodai szoba szekrényében plusz takaró áll rendelkezésre, külön igény esetén hívja a recepciót!

TV

A TV csatornák listájához kattintson ide:

ÉBRESZTÉS

A telefonon kérheti, nyomja meg az óra ikont a szobai telefon-készüléken.

Egyéb szolgáltatások

KÜLÖNTEREM

Szállodánk a legkorszerűbb technikai eszközökkel felszerelt Board Room-mal és 4 légkondicionált, természetes megvilágítású különteremmel rendelkezik. A termek technikai felszereltsége: TV, telefon, fax, fénymásoló, nyomtató, számítógép, vezetékes és vezeték nélküli Internet, projektor, mikrofon, flipchart. További információért kérjük forduljon Recepciós Kollégáinkhoz.

VASALÓSZOBA

A 9. emeleten található 944-es vasalószobánkat egész nap igénybe veheti. A helyiségbe kulcskártyája használatával juthat be.

VASALÁSI & VARRÁSI SZOLGÁLTATÁS

Kérés esetén. További információért kérjük, forduljon a recepcióhoz.

CIPŐTISZTÍTÓ

Cipőtisztító berendezés 24 órában áll Vendégeink rendelkezésére minden szobai emeleten, valamint a szekrényben található cipőápoló eszközzel végezhető el a cipők tisztítása.

Cipőtisztító szolgáltatás: igény esetén kérjük, forduljon a recepcióhoz.

GARÁZS

Szállodánk saját nem őrzött garázzsal rendelkezik. Vendégeink térítés ellenében vehetik igénybe.

100% NEM-DOHÁNYZÓ SZÁLLODA

A törvényi előírásoknak megfelelően a szálloda egész területén tilos a dohányzás. Kijelölt hely: a szálloda főbejárata melletti kijelölt dohányzó. Ezen szabály megszegése esetén az esetlegesen felmerülő büntetésen túl 150 € extra tisztítási költség fizetendő.

PRIVILÈGE SZOLGÁLTATÁS

Privilege szobáinkat számtalan plusz szolgáltatással veheti igénybe. Próbálja ki kényeztető szolgáltatásainkat: 10% kedvezmény (reggeli, bár étel- és italfogyasztás, mosatás, garázs, minibár fogyasztás, telefonhívások), Nespresso kávégép, fürdőköpeny, papucs, bővített fürdőszobai bekészítés, késői kijelentkezés 16:00-ig (szabad elérhetőség függvényében), Privilege Lounge használat.

PRIVILÈGE LOUNGE

A Privilege szobában és Apartmanokban lakó vendégeink számára alakítottuk ki az ”F” szinten található Privilege Lounge-ot, amely minden nap 7:00-21:00 óra között látogatható. Kérjük, használja a szobai kulcskártyáját. Az alábbi szolgáltatásokat vehetik igénybe:

  • Tea- és kávékészítési lehetőség, üdítők, friss gyümölcs
  • „Happy snack hours” minden nap 17:00-19:00 óra között
  • Ingyenes számítógép / internet használat és nyomtatási lehetőség.

Itt lehetősége van nyugodt körülmények között intéznie a levelezéseit, és egy fárasztó nap után kellemes, halk zene mellett feltöltődni.

AKADÁLYMENTESÍTÉS

Szállodánk akadálymentesített. A lobbyban akadálymentesített mosdóhelyiség biztosított. Négy darab akadálymentesített szobával rendelkezünk.

BABABARÁT ESZKÖZÖK, SZOLGÁLTATÁSOK

Szabad kapacitásunk függvényében a következő eszközöket tudjuk biztosítani: etetőszék az étteremben, babaágy, babaágynemű, cumisüveg melegítő, baba étkészlet, WC szűkítő, bili.

BIZTONSÁGI RENDSZER

Szállodánkban videó megfigyelő- és rögzítő rendszer működik. Biztonsági szolgálat személy- és vagyonvédelem esetére 22 órától 8 óráig áll rendelkezésre.

CSOMAGKÜLDÉS

Postai csomagküldéshez és nemzetközi futárszolgálatok (DHL) igénybevételéhez a recepció nyújt segítséget.

EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÁS

Egészségügyi problémák esetén, a recepción tud orvosi segítséget kérni. Lázmérő és sebtapasz ugyancsak a recepción igényelhető.

ELEKTROMOS CSATLAKOZÁS

Az épületben mindenhol 220V/50Hz váltakozó feszültség (AC) érhető el. Másfajta feszültséghez való adapter a recepción igényelhető. A szobákban TILOS főzőberendezést üzemeltetni.

ELVESZETT TÁRGYAK

Amennyiben elveszett tárgyat keres, kérjük, forduljon a recepcióhoz.

FITNESZ TEREM

A lobby szinten található. Külön lifttel lehet elérni, melynek helye: a 124-724, 017 és a 027 szobákkal szemben. Nyitva minden nap 7:00-21:00. A Fitnesz terem saját felelősségre vehető igénybe, Házirend a teremben található.

FIZETÉSI MÓDOK

Szállodánkban készpénzzel (HUF, EUR), bank- és hitelkártyával (VISA, AMEX, Maestro, Eurocard/Mastercard, JCB, Diners), Szép kártyával fizethet.

MASSZÁZS

Masszázs szolgáltatás 90 perces előfoglalással vehető igénybe. Árlistáért és további részletetekért kérjük, forduljon a recepcióhoz.

HÁZI KEDVENC

Szállodánk térítés ellenében fogad kisállatokat, az árakról érdeklődjön a recepción.

KARBANTARTÁS

Amennyiben javításra szoruló, sérült, működésképtelen, vagy nem megfelelően működő eszközzel, berendezéssel találkozik a szállodában, kérjük, jelezze a recepción.

LAPTOP

Vendégeink részére igény esetén laptopot biztosítunk. További információért kérjük, forduljon a recepcióhoz.

LIFTEK

A szállodában négy személylift üzemel. Kérjük vészhelyzetben, tűzriadó esetén a lifteket ne használják!

OLVASÓSZOBA

Elkülönített olvasóterület áll vendégeink rendelkezésére. Érdeklődjön a recepción.

PANASZOK, ÉSZREVÉTELEK

Ha bármivel kapcsolatban panasza, észrevétele van itt tartózkodása idején, kérjük, jelezze a recepción!

ÚJSÁGOK

Nemzetközi hírekről, interneten keresztül a lobbyban rendelkezésre álló számítógépeken tájékozódhat, továbbá ugyanitt újság és magazin választékunk is rendelkezésre áll.

Telefonhasználati
Útmutató

BELSŐ HÍVÁS

Szobából szobába történő hívás: 1 + szobaszám

Szállodánk különböző szolgáltatásai az alábbi hívógombok segítségével érhetők el:

RECEPCIÓ
ÉTTEREM
GONDNOKNŐ
REGGELI
LONDINER
SZOBASZERVIZ
ÉBRESZTÉS
ÉBRESZTÉS TÖRLÉSE

KÜLSŐ HÍVÁS

Helyi hívás: 9 + telefonszám
Belföldi hívás: 9 + 06 + városhívó + telefonszám
Nemzetközi hívás: 9 + 00 + országhívó + telefonszám

SEGÉLYHÍVÓ SZÁMOK

Mentők: 104
Tűzoltók: 105
Rendőrség: 107
Központi segélyhívó: 112

ORSZÁG KÓD DÍJ
HUF / perc
A 43 440
CH 41 550
CZ 420 550
D 49 550
E 34 550
F 33 550
HR 385 440
IL 972 770
NL 31 550
RO 40 440
RU 7 770
SK 421 440
UK 440 550
US 1 550
HU mobil 36 770 – 880

A listán nem szereplő országok díjszabásáért, kérjük hívja a Recepciót.

A telefonhívás automatikusan a számlájára terhelődik. Ha bármilyen információra lenne szüksége, kérjük hívja a Recepciót. Telefonkártya használatakor hívásonként 110 HUF kapcsolásí díjat számolunk fel.

Mercure

Budapest City Center